Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wy też?

Napster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie... Wy macie wakacje i tyle wolnego i nie czujecie czegoś takiego? Za dwa miesiące będziecie narzekać, że musicie iść do szkoły/pracy.

Niektórzy mają, że wakacji tak szybko nie odczuwają... kilka dni i będziecie mega zadowoleni, no chyba, że wakacje na MPC spędzicie, x D = ))

Opublikowano

Zero. Byłem na piwie to obać ale to nic nie dało. Nie dociera do mnie fakt że są "Wakacje". Zawsze odliczałem dni a teraz, : / LOL wakacje. kiedy ? Dziś ooo !

Masakra. Najgorszy fakt jest tak : Myślę że te wakacje będą nudne.

Jutro jadę na chechło ( jeziorko ) ale i tak gówno mi to da. Wakacje przelecą i do szkoły. Powiem : I dobrze

sygnanu.jpg

Opublikowano

to ja rok temu w wakacje niedzielę (połowa wakacji) o 22:00 pomyślałem i PRAwIE zemdlałem "o kurwa jakie wypracowanie na jutro było" i tak przez 5 min myślałem, i się zorientowałem, że są wakacje o_0

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Heh, co do wypowiedzi NupBustera... ja tak miałem w podstawówce. Jest niedziela, wstałem rano, szykowałem się do szkoły i sprawdzałem na którą godzinę w w ten dzień mam, po kilku minutach zorientowałem się, że jest niedziela. x D

Opublikowano

Osobiście siedzę w domu od 1 czerwca, skręcony staw skokowy lewy i skręcone prawe kolano, pozrywane wiązadła i rozwalona łękotka boczna ;d Czyli u mnie wakacje będą baaardzo monotonne. Praktycznie 0 wychodzenia z domu, a po artroskopii kolana to brak wychodzenia z pokoju ^ No, ale nie wiem, czy wrócę do edukacji we wrześniu :D

Opublikowano

ja też tak dziwnie te wakacje zacząłem ale myśle że to dlatego, ze kończe gimnazjum i zostawiam moja klase z która przejebałem 3 lata życia... bede miał wycieczki, popijawy w wakacje ale tak nie ciesze sie z nich bardzo jak w poprzednich latach... dziwne. głupio mi zostawiać te wszystkie pyski i myśle że już nie bede miał takiej beki jak z nimi, ehhh aż sie browar w ręce kręci : (

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Czuję, że są wakacje, ale o dziwo mnie to nie cieszy.

Niby są ciekawe i zaplanowane, ale jestem w strasznym nastroju mimo, że wolne na 2 miesiące.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

haha w nie odczuwacie wakacji LOL . A wakacje odczuwam zawsze wtedy ,gdy jest cieplo . A wiecie czemu bo ja nad morze mam 500m . I za to kocham swoich przodkow ze zaczeli sie rozmnazac blisko wody.

1366207790-U344225.png

by me

Opublikowano

ja na 10% pojadę gdzieś nad miasto przez które płynie Wisla. Nie wiem nawet gdzie. Ale mam ogromną nadzieję że będą tam PUB'y i Club'y w których spotkam wiele lasek <prosi>

PS: Farciarze mieszkają nad morzem. Ale narzekać też nie mogę. 5 km do jeziorka nad którym w wakacje jest multum lasek i ogólnie młodzieży. Współczucie dla ludzi którzy mieszkają na zadupiu - ani to nazwać wsią, ani miastem. Tzn. Zadupie bez niczego i bez fajnych lasek, sama patola i wgl. :(

sygnanu.jpg

Opublikowano

@up

Ludzie żyją i tak ^^

Co do lasek nad jeziorkiem dobry schemat ;] lecz lepiej jechac z ekipą nad jezioro niż z "rodzicami" :D

Wakacje ? Fakt jakos dziwnie się zaczeły może dlatego ,że w jeden dzień pada w drugi świeci słońce i jest 25*C+

Opublikowano

Ja jakoś wakacji jeszcze nie czuje a to dlatego że moja dziewczyna się wyprowadza :( Bardzo bardzo dalekoo i nie będziemy się już widywać. Jestem w takim dołku że przeleżałem dziś 2 h na kanapie gapiąc się w lampę i myśląc że połowa moich znajomych rozchodzi się do innych szkół że moja dziewczyna wyjeżdża i w ogóle DNO :( Nie wiem co mam ze sobą zrobić chodzę po necie, co 15 sec odświeżam YT żeby spr czy ktoś dodał nowy filmik :( Robię tak od 15 :( Poradzie co mam zrobić :(

r718w5.png

Opublikowano

@ Up

No bracie .. wyobrażam sobie twojego "dołka" :) ogarnij dobrego browarka z ziomkami , impreze , troche ruchu ... Wiem ,że nadal będziesz o tym myśleć ale skoro tak siedzisz to spróbuj na chwile sie od tego oderwać albo przysmarz sobie dobrego sqna ;]

Pozdrówki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...